Het kickerseizoen is afgelopen en Middellijn KC eindigde knap tweede in de reguliere competitie, klasse 4C.

Overzicht van het seizoen

Middellijn KC kende een sterke seizoenstart. In de reguliere competitie behaalden we na 9 matchen een sterke 16/18 en namen we meteen een top 3 positie in. Daarna bleven we ongeslagen tot de vierde laatste match, tegen PDTG Bintje. Zij wonnen nipt, in Waremme, met 10-8 en waren daardoor vrijwel zeker van de eindoverwinning. Deze behaalden zij dan ook, op basis van het aantal gewonnen matchen (door een ex aequo in puntensaldo). Echter, omdat we halfweg het seizoen aan kop stonden, werden we Herfstkampioen waardoor we ongeacht het eindresultaat toch naar de volgende klasse door zouden stoten.

We eindigen op de tweede plaats maar gaan toch door naar derde klasse

Bij de competitie voor de beker (met rechtstreekse uitschakelingen) hadden we minder geluk. Na de derde ronde werden we eruit gespeeld door de Baarkes uit Nieuwerkerken.
We eindigden uiteindelijk in de top 14.

Investeringen

Tijdens dit seizoen, rond Nieuwjaar, hebben we een nieuwe kickertafel aangeschaft. Hierdoor waren we volledig in orde met alle voorschriften van CBK Regio Oost en zijn we onafhankelijk van derden bij schade of eventuele reparaties.

Naast de aankoop van de tafel werden er ook truitjes gemaakt voor de teamleden. Met de zwarte, sportieve t-shirts bedrukt met ons logo en de verwijzingen naar het jeugdhuis onderscheiden wij ons op toernooien en wedstrijden.

Toekomst

Middellijn KC wil volgend seizoen opnieuw verdergaan met de huidige leden in derde klasse.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe spelers en verwelkomen ook graag mensen die willen leren kickeren en deelnemen aan de competitie. Het doel blijft plezier te hebben en jongeren op regelmatige basis samen te brengen voor te kickeren.

Special thanks...

Wij, leden van Middellijn KC, willen jeugdhuis 't Biejke bedanken voor het ondersteunen van dit project. Zowel op materieel als moreel vlak genoten wij enorme steun van deze organisatie en hopen wij nog jaren verder te kunnen doen in Jeugdhuis 't Biejke.

Jeugdhuis 't Biejke